Těsto na křupavé vafle slané NEUTRÁLNÍ, suchá směs 10 kg
PAL-WTN
SklademSuchá směs pro výrobu těsta na křupavé slané vafle, neutrální chut směsi.
Cena s DPH
1 456 Kč
1 333 Kč Ceníková cena bez DPH 1 300 Kč
Cena bez DPH1 190 Kč
Sleva -123 Kč
0.0
0x hodnoceno
Suchá sypká směs na výrobu slaných neutrálních křupavých vaflí nebo lívanců ředitelná vodou.
- 1 kg směsi se postupně zředí s 1 litrem pitné vody nebo mléka (podle druhu vaflovače)
- Důkladně se promíchá (ideální pomocí mixeru nebo šlehače) a hotové těsto bez hrudek se nechá alespoň 30 min. odstát.
Těsto musí být hladké, husté, ale tekuté.
Těsto naléváme naběračkou na rozpálenou, důkladně promaštěnou (podle druhu povrchu vaflovače) a čistou 1 stranu nahřáté formy vaflovače.
Pak přiklopíme horní formu vaflovače a necháme péci přibližně 1,5-2 min.z jedné strany a následně formu překlopíme (jen u vaflovačů sklopných 180°/360°)a necháme ještě péci další1,5-2 minuty.
- Čas a teplota pečení je závislá na druhu formy vaflovače.
- Bruselské vafle pečeme obvykle při teplotě 210-220°C a jemnější vafle typu Liege (Lutyšské) pečeme obvykle při teplotě 180-190°C.
- Příprava těsta na lívance je stejná jako na vafle.
- Jen těsto pečeme na vyhřátých namaštěných plotnách palačinkovačů v průměru a tvaru dle vlastního uvážení.
- Namíchané těsto uchováváme v uzavřené nádobě v chladničce nebo v chladící gastronádobě max.3 hod.
- Doporučujeme používat palačinkovače a vaflovače francouzského výrobce Krampouz, na kterých dosáhnete nejlepších výsledků.
- Až 12-ti měsíční trvanlivost umožňující snadné skladování v suchých skladech
- Baleno v kartonu po 2 ks/ 5kg hliníkových pytlů
SLOŽENÍ:
- pšeničná mouka,
- rostlinný tuk kokosový,
- mléko, žloutky,
- škrob kukuřičný,kypřící prášek,
- sůl, cukr
Emulgátor: lecitin sojový, stabilizátor:E451, E341, aroma
ALERGENY
- Lepek, sója, vejce, mléko
Parametry
Váha (kg) | 10 |
Váha (kg) | 10 |