Struhadlo úzké na tvrdé koření

JAC-201203S

JACCARD

Skladem

Nerezové struhadlo vhodné na strouhaní skořice, tvrdého koření, tvrdého sýru, apod.

Více informací


Cena s DPH

194 Kč

155 Kč
Ceníková cena bez DPH 160 Kč
Cena bez DPH128 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -20%


- +
0.0

Designově povedené ruční kuchyňské struhadlo s vysokou užitnou hodnotou. 

  •  Vhodné na strouhaní skořice, tvrdého koření, tvrdého sýru, apod.
  •  Pouze pro domácí použití
  •  "MicroEdge Technology" je proces leptání kovu, který zajišťuje ostrost  struhadla na dlouhou dobu
  •  Vyrobeno z nerezové oceli vysoké kvality 18/8
  •  Délka strouhací části 128mm
  •  Ergonomické měkké držadlo pro komfortní použití
  •  Protiskluzová gumová ochrana pro bezpečné strouhání
  •  Očko pro zavěšení
  •  Plastový ochranný kryt pro dlouhou životnost ostrosti a bezpečnost
  •  Lze mýt v myčce

Parametry

Délka (mm)246
Šířka (mm)30
OvládáníRuční
Délka rukojeti120mm

JACCARD

JACCARD

Společnost Jaccard® Corporation zahájila svou činnost v roce 1962 v Buffalu ve státě New York. Pyšní se inovativními a přesvědčivými výrobky pro spotřebitelský maloobchod, stravovací služby a potravinářský trh. Zakladatel společnosti Jaccard® Corporation, švýcarský mistr řezník a ikona v oboru, Andre Jaccard, věděl, že klíčem k úspěšnému podnikání je vytváření přesvědčivých a užitečných výrobků, které lidé chtějí.

Díky široké nabídce komerčního vybavení pro restaurace, vybavení pro restaurační kuchyně a výrobků pro spotřebitelské kuchyně umožňujeme podnikům i jednotlivcům prosperovat a uspět v dnešním konkurenčním prostředí.

Společnost Jaccard®, která dnes sídlí v Rochesteru ve státě New York, se stále řídí stejnými zásadami. Zabývají se zdokonalováním stávajících výrobků a vývojem nových se stejnou snahou poskytovat zákazníkům nejlepší možná řešení jejich každodenních potřeb.

Jaccard to je synonymum pro tenderizaci masa.

Délka (mm)246
Šířka (mm)30
OvládáníRuční
Délka rukojeti120mm

Napsat recenzi

Struhadlo úzké na tvrdé koření

Struhadlo úzké na tvrdé koření

Nerezové struhadlo vhodné na strouhaní skořice, tvrdého koření, tvrdého sýru, apod.

Zpráva

Odeslat zprávu