Struhadlo úzké na tvrdé koření
JAC-201203S
SklademNerezové struhadlo vhodné na strouhaní skořice, tvrdého koření, tvrdého sýru, apod.
194 Kč
155 KčSleva -20%
Designově povedené ruční kuchyňské struhadlo s vysokou užitnou hodnotou.
- Vhodné na strouhaní skořice, tvrdého koření, tvrdého sýru, apod.
- Pouze pro domácí použití
- "MicroEdge Technology" je proces leptání kovu, který zajišťuje ostrost struhadla na dlouhou dobu
- Vyrobeno z nerezové oceli vysoké kvality 18/8
- Délka strouhací části 128mm
- Ergonomické měkké držadlo pro komfortní použití
- Protiskluzová gumová ochrana pro bezpečné strouhání
- Očko pro zavěšení
- Plastový ochranný kryt pro dlouhou životnost ostrosti a bezpečnost
- Lze mýt v myčce
Parametry
Délka (mm) | 246 |
Šířka (mm) | 30 |
Ovládání | Ruční |
Délka rukojeti | 120mm |
JACCARD
Společnost Jaccard® Corporation zahájila svou činnost v roce 1962 v Buffalu ve státě New York. Pyšní se inovativními a přesvědčivými výrobky pro spotřebitelský maloobchod, stravovací služby a potravinářský trh. Zakladatel společnosti Jaccard® Corporation, švýcarský mistr řezník a ikona v oboru, Andre Jaccard, věděl, že klíčem k úspěšnému podnikání je vytváření přesvědčivých a užitečných výrobků, které lidé chtějí.
Díky široké nabídce komerčního vybavení pro restaurace, vybavení pro restaurační kuchyně a výrobků pro spotřebitelské kuchyně umožňujeme podnikům i jednotlivcům prosperovat a uspět v dnešním konkurenčním prostředí.
Společnost Jaccard®, která dnes sídlí v Rochesteru ve státě New York, se stále řídí stejnými zásadami. Zabývají se zdokonalováním stávajících výrobků a vývojem nových se stejnou snahou poskytovat zákazníkům nejlepší možná řešení jejich každodenních potřeb.
Jaccard to je synonymum pro tenderizaci masa.
Délka (mm) | 246 |
Šířka (mm) | 30 |
Ovládání | Ruční |
Délka rukojeti | 120mm |