Vyhřívaná rozprašovací pistole na čokoládu hotCHOC Krea Swiss, nádobka 550 ml
KRS-12140105
Skladem- Konstantní teplo – žádné zaschlé potraviny neucpávají trysku
- Izolace nádoby vám umožní pracovat až hodinu bez opětovného zahřívání nádoby
- Jednoduché, spolehlivé a snadno použitelné – není potřeba stlačený vzduch
- Snížený výkon umožňuje jemné stříkání pro sametový efekt
21 659 Kč
17 303 KčSleva -4 356 Kč
Byla navržena speciálně pro rozprašování směsi 50% čokolády / 50% kakaového másla při teplotním rozsahu 28-35 °C. Speciální topná jednotka a izolační pouzdro obklopující trysku udržuje čokoládovou tekutinu a izolace nádoby zpomaluje rychlost chlazení materiálů. Nastavení výkonu 40 W a velikosti trysek a pístů umožňují stříkání tenké vrstvy materiálu s minimálním přestřikem nebo hlukem ve srovnání s jinými postřikovači a systémy air brush.
Tento účelový ruční elektrický rozprašovač na čokoládu lze použít pro zakrývání otisků prstů/dokončování, vytváření sametového/mraženého efektu, přípravu forem, tečkované pralinky nebo přidávání silnějších vrstev do dortů a pečiva atd. Toto je nástroj, který musí mít každý profesionál. čokolatiér, řemeslník nebo cukrář.
Standardní vybavení:
- Polypropylenová nádoba objemu 550 ml
- Kulatá tryska R6 (0,6 mm)
- Zahnutý prodlužovací nástavec na trysku
- Jednotka pro ohřev trysky
- Izolační manžety nádoby a topné jednotky
Parametry
Rozměry mm (ŠxHxV) | 60 x 230 x 205 |
Váha (kg) | 1,3 |
Objem nádoby (Ltr.) | 0,55 |
Výkon (W) | 40 |
Maximální průtok ( g/min.) | 120-200 |
Maximální hustota ( DIN/sec ) | 20-28 |
Délka kabelu (cm) | 240 |
Hlučnost | 75 dB |
Rozměry mm (ŠxHxV) | 60 x 230 x 205 |
Váha (kg) | 1,3 |
Objem nádoby (Ltr.) | 0,55 |
Výkon (W) | 40 |
Maximální průtok ( g/min.) | 120-200 |
Maximální hustota ( DIN/sec ) | 20-28 |
Délka kabelu (cm) | 240 |
Hlučnost | 75 dB |