Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511 RedFox

00009967

Redfox

Není skladem

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511, RedFox s kapacitou 5x GN 1/1 - 40 mm. Dokáže zchladit 15 kg potravin z +90°C na + 3°C za 90 minut a zmrazit 10 kg potravin z +90°C na -18°C za 240 min. Ukládání pokrmů pomocí šokerů RedFox umožňuje překonávat nečekané požadavky na okamžité zvýšení výdeje jídel.

Více informací


Cena s DPH 76 109 Kč
Ceníková cena bez DPH
Cena bez DPH62 900 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Lze koupit i na splátky


- +
0.0
  • Umožňuje zracionalizovat varný proces v kuchyni, snížit ztráty, snížit energetické nároky a prodloužit dobu skladování potravin.

    Parametry:

  • Zchlazení 15 kg potravin z +90°C na + 3°C za 90 minut
  • Zmrazeni 10 kg potravin z +90°C na -18°C za 240 min
  • Kapacita 5x GN 1/1 - 40 mm
  • Automatické šokové zchlazování (+3°C) a šokové mrazení (-18°C)
  • Manuální šokové zchlazování - nastavení času, se sondou
  • Manuální šokové zmrazení - nastavení času, se sondou
  • Manuální rozmrazování - nastavení času, se sondou
  • Sonda jako standard
  • Autorepair povrchová úprava
  • Chladivo: R452a
  • Rozměr: 760 x 670 x 830 mm
  • Vnitřní rozměry: 640 x 418 x 340 mm
  • Napětí: 230 V
  • Příkon: 0,45 W
  • Váha: 69 kg

Redfox

Redfox

Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů. Ve spolupráci s našimi obchodními partnery nabízíme v každé zemi přesně to, co naši zákazníci potřebují.

Napsat recenzi

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511 RedFox

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511 RedFox

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511, RedFox s kapacitou 5x GN 1/1 - 40 mm. Dokáže zchladit 15 kg potravin z +90°C na + 3°C za 90 minut a zmrazit 10 kg potravin z +90°C na -18°C za 240 min. Ukládání pokrmů pomocí šokerů RedFox umožňuje překonávat nečekané požadavky na okamžité zvýšení výdeje jídel.

Zpráva

Odeslat zprávu