Šokový zchlazovač/zmrazovač BC 1411P

OB04-0009

Není skladem

Celonerezový, elektronické mikropočítačové řízení, hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění. Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru, snadno vyjímatelná sonda pro měření teploty v jádře, automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu.

Více informací


Cena s DPH 249 260 Kč
Ceníková cena bez DPH
Cena bez DPH206 000 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Šokové zchazovače Practic jsou jednodušší variantou šokerů s omezenými funkcemi, menší kapacitou mražení/chlazení a slabší dodatečnou výbavou. Chlazení/mrazení je však stále na vysoké úrovni a zákazníkům, kterým stačí základní vybavení budou tyto modely plně dostačovat.

  • Ideální kombinace úspory peněz, výkonu a spolehlivosti
  • Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304
  • Vzduchem chlazená kondenzační jednotka
  • 60 mm polyurethanová pěnová izolace (40 kg/m3)
  • Elektronické mikropočítačové řízení
  • Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění
  • Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru
  • Snadno vyjímatelná sonda pro měření teploty v jádře potraviny
  • Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu
  • Kapacita: 14x GN 1/1
  • Kapacita na schlazování: 38 kg
  • Kapacita na zprazování: 25 kg
  • Rozteč zásuvů: 67 mm
  • Celkový příkon: 2,8 kW
  • Rozměry: 800 x 2025 x 825 mm
  • Jištění: 16 A
  • Napájení: 3N/400V/50 Hz
  • Chladivo: R 404 A

Napsat recenzi

Šokový zchlazovač/zmrazovač BC 1411P

Šokový zchlazovač/zmrazovač BC 1411P

Celonerezový, elektronické mikropočítačové řízení, hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění. Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru, snadno vyjímatelná sonda pro měření teploty v jádře, automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu.

Zpráva

Odeslat zprávu