Elektrická pekařská konvekční pec UNOX LineMicro 4x 460x330 XF 023 Countertop Anna
UNO-XF023
Není sklademElektrická pekařská konvekční pec UNOX LineMicro XF 023 Countertop Anna je vybavena konvekčním pečením na 30 až 260 °C. Manuální otevírání dveří shora dolů. Komora pece je z vysoce odolné feritické oceli s oblými rohy.
22 869 Kč
18 755 KčSleva -4 114 Kč
Parametry:
- Manuální otevírání dveří shora dolů
- Rozteč vsunů: 75 mm
- Napětí: 230 V-1N
- Příkon: 3 kW
- Frekvence: 50/60 Hz
- Rozměr: 600 x 587 x 472 mm
- Hmotnost: 22 kg
- Kapacita: 4 plechy 460 x 330
- Součástí pece jsou : 4 ks plechů TG305 (460x330 mm)
Pečící procesy:
- Konvekční pečení na 30 až 260 °C
Řízené klima v komoře:
- Technologie DRY Plus: odsávání vlhkosti z pečící komory
Pomocné funkce:
- Technologie Protek.SAFE: maximální tepelná efektivita a bezpečnost práce
- Zobrazení času potřebného k dokončení nastaveného programu pečení
- Kontinuální režim "INF"
Technické detaily:
- Komora pece z vysoce odolné feritické oceli s oblými rohy pro jednoduché čištění a údržbu
- Osvětlení komory pece halogenovým světlem
- Nízká hmotnost - robustní konstrukce využívající moderní materiály
- Kontaktní dveřní spínač
- Bezpečnostní termostat
Unox
UNOX je italská značka kvalitních profesionálních konvektomatů standardně vyráběných v elektrickém provedení, ale i provedení plynovém. Konvektomaty UNOX se vyrábějí ve dvou řadách, přičemž obě řady naleznete v naší nabídce. Řada ChefTop patří mezi vysoce výkonné konvektomaty a kromě jejích základních funkcí, které mají téměř všechny konvektomaty (pečení, vaření, kombinace), se pyšní také i v základních modelech dodávanou vpichovou sondou a vícebodovou sondou MULTI.Point. U konvektomatů UNOX a jejich řady ChefTop Vám naše nabídka umožní výběr takového konvektomatu, který Vám bude plně vyhovovat a překvapí Vás svými funkcemi, často patentovanými. Další řadou konvektomatů UNOX je řada ChefLux, taktéž velmi výkonná gastronomická zařízení s řadou patentovaných prvků, které bezesporu patří k moderním vybavením profesionálního provozu společného stravování, nahrazující klasické technologické postupy v gastronomii. Jsou určeny pro pečení, vaření v páře , smažení, grilování, dušení, lze je použít pro regeneraci, rozmrazování potravin, dokonce na zavařování a sušení ovoce, vaření sousvide, na kynutí těsta a řadu dalších procesů potřebných pro přípravu kompletního menu, včetně cukrářské výroby a příloh.