Lopata na pizzu sázecí hliník perforovaná NAPOLi 33 cm

GIM-ANE32RF

GI.METAL

Není skladem

Lopata NAPOLI 33x33 cm pro sázení pizzy neapolského typu, která se peče při vysoké teplotě až 500°C. Perforovaná hlava s povrchovou úpravou SHARukojeť SPC - speciální prášková povrchová úprava v barvě Neapolského zálivu.

Více informací


Cena s DPH

5 058 Kč

4 235 Kč
Ceníková cena bez DPH 4 180 Kč
Cena bez DPH3 500 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -823 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Tato sázecí lopata řady Napoli byla navržena pro potřeby pizzařů, kteří připravují pizzu neapolského typu, tedy v tradičních neapolských pecích na dřevo, které dosahují teploty 500 stupňů a produkují velké množství pizz.


Hlava je vyrobena z hliníku SHA . (speciální tvrdá eloxace) .


Speciální úprava SHA, kterou naše perforovaná obdélníková hlava na pizzu prošla, je tvrdá oxidová eloxace, která zaručuje:

  • 3krát vyšší tepelnou odolnost než u eloxovaného hliníku.
  • větší lehkost - nižší váhu
  • trvanlivost s velkou odolností proti korozi, poškrábání a opotřebení.
  • hladkost s velmi nízkým koeficientem tření


Kotouč těsta se obvykle zvedá na obdélníkovou lopatu tak, že se doprovází oběma rukama a poté se obratně rozšiřuje a natahuje směrem ke koncům lopaty. Perforace hlavy lopaty je pro tyto pohyby funkční: design, kruhový tvar a množství otvorů umožňují ideální vysypání mouky, přičemž se myslí na pracovní gesta neapolské tradice.


Rukojeť SPC
- speciální prášková povrchová úprava. Barva Neapolského zálivu.


Tři ikonické nýty Gi.Metal jsou zbarveny barvami italské vlajky, aby symbolizovaly záruku Made in Italy. Zajišťují stabilitu a odolnost.

Všechny obrázky jsou pouze ilustrační. Výrobky se mohou měnit.



Parametry

Rozměry mm (ŠxHxV)330 x 330 x 1860
Váha (kg)0,70
Modelová řadaNapoli
BarvaModrá - Neapolský záliv
MateriálHlava - hliník S.H.A./Rukojeť - hliník SPC
Délka rukojeti150 cm
Stupeň tvrdosti500
Tepelná odolnost (°C)2100
Kluznost (µm)6,66
Úbytek hmoty otěrem (µm)0,15
NásadaHliník SPC - speciální prášková povrchová úprava
Perforace hlavyAno

GI.METAL

GI.METAL

Závod Gi.Metal se nachází v samém srdci Toskánska. Z projektu, který začal více než před třiceti lety v malé dílně na zpracování kovu, se stal závod vyrábějící více než 600 různých výrobků s působností po celém světě. Gi.Metal je středně velká společnost strukturovaná podle pravidel a do stejných oddělení jako velký podnik. Navrhujeme a vyrábíme profesionální zařízení do pizzerií a technické vozíky pro gastronomické služby: vše je připraveno k dodání více než 2000 distributorům po celém světě. Značkou Gi.Metal se pyšní více než 600 předmětů: naběračky, pekáče, lopaty, špachtle, potřeby na čištění pece a vozíky pro pokojový servis a profesionální vaření.
ŠPIČKOVÉ TECHNOLOGICKÉ MATERIÁLY
- Nerezová ocel výhradně z Evropy s nízkým obsahem niklu bránící vzniku alergií, které tento kov často vyvolává

- Speciálně ošetřený eloxovaný hliník zvyšující výkon.
- Polymery GiMetal v plastových madlech vyrobených tlakovým litím zvyšují odolnost vůči vysokým teplotám a nárazům.
KDE KOUPÍTE NAŠE VÝROBKY GiMetal v České a Slovenské republice ?
U našeho výhradního dovozce pro Českou a Slovenskou republiku firmy KARMEB, provozující e-shop  www.GastroNakup.cz 

Rozměry mm (ŠxHxV)330 x 330 x 1860
Váha (kg)0,70
Modelová řadaNapoli
BarvaModrá - Neapolský záliv
MateriálHlava - hliník S.H.A./Rukojeť - hliník SPC
Délka rukojeti150 cm
Stupeň tvrdosti500
Tepelná odolnost (°C)2100
Kluznost (µm)6,66
Úbytek hmoty otěrem (µm)0,15
NásadaHliník SPC - speciální prášková povrchová úprava
Perforace hlavyAno

Napsat recenzi

Lopata na pizzu sázecí hliník perforovaná NAPOLi 33 cm

Lopata na pizzu sázecí hliník perforovaná NAPOLi 33 cm

Lopata NAPOLI 33x33 cm pro sázení pizzy neapolského typu, která se peče při vysoké teplotě až 500°C. Perforovaná hlava s povrchovou úpravou SHARukojeť SPC - speciální prášková povrchová úprava v barvě Neapolského zálivu.

Zpráva

Odeslat zprávu