Robot kuchyňský Artisan KitchenAid 5KSM180LEELB Blossom, 4,7 ltr.

KIA-KSM180LEELB

KitchenAid

Skladem

Designový kuchyňský robot Blossom v jemném tymiánovém odstínu zelené se saténovým povrchem a tepanou měděnou mísou o objemu 4,7 l s vnitřkem z nerezové oceli.

Více informací


Cena s DPH

23 290 Kč

21 599 Kč
Ceníková cena bez DPH 19 248 Kč
Cena bez DPH17 850 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Sleva -1 692 Kč


Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Popis produktu

Designový kuchyňský robot Blossom v jemném tymiánovém odstínu zelené se saténovým povrchem je inspirován aromatickými bylinkami a jedlými květy používanými při vaření a pečení. Jedinečný dekorativní ozdobný proužek doplňuje měkkou světle zelenou barvu těla o botanické akcenty. Upínací hlavice je doplněna designovou chromovanou okvětní krytkou náboje.

Tepaná měděná mísa o objemu 4,7 l s vnitřkem z nerezové oceli a klasickými hrncovými rukojeťmi si postupem času vyvine jedinečnou patinu, která odráží váš růst jako tvůrce. V průběhu času měděný povrch ztmavne a na míse vzniknou vzory a textury, které jí dodají jedinečný vzhled.

Standardní nerezové příslušenství je robustní, odolné a vhodné do myčky na nádobí.
Robot je vybaven velmi tichým a výkonným motorem.

10 optimalizovaných rychlostí  58 - 220 ot/min. přináší tu správnou sílu pro téměř jakýkoli úkol, od míchání mokrých i suchých ingrediencí, hnětení chlebového těsta, až po šlehání krému. Přímý pohon konstruován ozubenými koly namísto běžného řemene zabezpečuje vyšší účinnost. 

Roboty KitchenAid pracují na nižších výkonech při různých zátěžových podmínkách než běžné roboty. Důsledkem je pak delší životnost motoru.

Celokovová konstrukcehmotnost 10,5 kg a protiskluzová gumová podložka robotu zabezpečuje jeho stabilitu a to za jakýchkoliv pracovních podmínek a na každém druhu povrchu. 
Roboty KitchenAid využívají planetárního systému mixování. Činnost robotu je rotační a navíc se rotačně pohybuje jak šlehací metla, tak hnětací hák nebo plochý šlehač a to od středu až po okraj celé mísy. Díky tomu jsou přísady mixovány rychle, stejnoměrně a důkladně.
Do multifunkčního místa robotu lze upevnit širokou škálu volitelného příslušenství, díky kterému můžete  přetvořit svůj kuchyňský robot na kulinářské centrum vaší kuchyně. Snadno připravíte vše od čerstvých těstovin, až po hamburgery, vegetariánské nudle, zmrzlinu a další.

 

VLASTNOSTI A VÝHODY

Záruka    
Na tento model se vztahuje záruka 5 let, ale pouze pro domácí použití !  (12 měsíců pro IČ)

STANDARDNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ
 
Mísa z tepané mědi o objemu 4,7 l
Vnitřek z nerezové oceli, s hrncovými rukojeťmi. Měď je organický povrch, který v průběhu času ztmavne a vytvoří se na něm jedinečná patina, která se bude lišit v závislosti na tom, jak byla mísa používána. Nelze mýt v myčce na nádobí! Nejlepších výsledků dosáhnete ručním mytím a důkladným osušením. Lesk udržíte pravidelným leštěním.
 
Šlehací metla 5KSM5THWWSS - vhodná ke šlehání vajec, vaječných bílků, šlehačky, dipů, majonézy apod.                                                      Dráty a hlavice jsou vyrobeny z nerezové oceli. Lze mýt v myčce na nádobí

  
Plochý šlehač 5KSM5THFBSS - používá se na těžké směsi, jako jsou těsta na dorty a sušenky, polevy nebo bramborová kaše.
Vyrobeno z nerezové oceli. Lze mýt v myčce na nádobí
 
Hnětací hák 5KSM5THDHSS - vhodný k míchání a hnětení kynutého těsta například na chleba, pizzu nebo těstoviny.
Vyrobeno z nerezové oceli. Lze mýt v myčce na nádobí
  
Šlehač na těsto a stěrka 5KSMPB5SS -utřete máslo pomocí šlehače na těsto. Navržený k utření másla v míse, aby se vytvořila konzistentní textura. Dále lze použít k drcení masa a lisování ovoce a zeleniny. Součástí je plastová stěrka pro snadné čištění šlehače.
Lze mýt v myčce na nádobí.

Parametry

Příkon : 300 W (nevyjadřuje výkon motoru)
Typ motoru : AC (střídavý proud)
Napětí : 220-240V / 50-60Hz
Počet otáček : 58-220/minuta (rychlost 1-10)
Typ regulace otáček : HYBRIDNÍ ELEKTRONIKA
Max. kapacita : 1 kg mouky
Objem mísy : 4,7 l
Materiál motorové jednotky : KOVOVÝ ODLITEK
Délka kabelu : 1,20 m
Rozměry výrobku : 34,3 x 29,2 x 35,6 cm
Výška výrobku s otevřenou hlavou : 45 cm
Rozměry balení : 40,9 x 42,9 x 30 cm
Hmotnost výrobku : 10,5 kg
Hmotnost balení : 12,40 kg

KitchenAid

KitchenAid

Již téměř století dává společnost KitchenAid jídlo na první místo. Slogan „Serious About Food“ je patrný na výrobcích, které představují dokonalou kombinaci profesionálního výkonu, kvalitního řemesla a průkopnického designu.
  KitchenAid vždy požádal profesionály o radu, nápady a návrhy týkající se vývoje produktů. Nejen vysoce kvalitní výroba tedy činí naše výrobky něčím výjimečným. Osvědčený výkon podporuje vaši kulinářskou vášeň. Ať už jste na začátku své cesty, nebo jste už nějakou dobu na cestách: KitchenAid je dokonalým partnerem, protože všechny přístroje jsou koncipovány, navrženy a vyvíjeny společně s profesionálními kuchaři a kuchaři. Výsledkem tohoto dlouhodobého vztahu je řada produktů, které díky vybraným technikám a materiálům přinášejí profesionální výsledky. Vychutnejte si vysoce kvalitní, stylové a dobře fungující spotřebiče a spoustu možností pro vaše nádobí a vaši kuchyni. 
  Všechny domácí spotřebiče KitchenAid vždy přitahovaly pozornost díky svému nadčasovému, výraznému a poutavému designu. Tento design je založen na průkopnickém kuchyňském stroji a je vrcholem každé kuchyně. Bezpochyby bylo základem všech malých i velkých vestavěných prvků jemné řemeslné zpracování, odolnost, robustnost, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail. Značka KitchenAid Vám nabízí široku nabídku modelů Robotů, Tousterů, Varných konvic, Varných robotů, Hnětačů, Šlehačů, Mixérů, Kávovarů a kávomlýnků, Nádobí, ale i bohatého příslušenství. Všechny tyto výrobky KitchenAid najdete na e-shopu GastroNakup.cz vždy za férové přijatelné ceny. Záruční a pozáruční servis značky KitchenAid provádí společnost KARMEB.

Příslušenství

Napsat recenzi

Robot kuchyňský Artisan KitchenAid 5KSM180LEELB Blossom, 4,7 ltr.

Robot kuchyňský Artisan KitchenAid 5KSM180LEELB Blossom, 4,7 ltr.

Designový kuchyňský robot Blossom v jemném tymiánovém odstínu zelené se saténovým povrchem a tepanou měděnou mísou o objemu 4,7 l s vnitřkem z nerezové oceli.

Zpráva

Odeslat zprávu