Lopata na pizzu sázecí 36cm perforovaná EVOLUZIONE, S.H.A

GIM-E37RF120

GI.METAL

Skladem

Extrémně lehká hranatá lopata s novou perforací řady EVOLUZIONE. Šíře 36 cm. Hlava S.H.A.má 3krát větší tepelnou odolnost než eloxovaný hliník, delší životnost, vysokou odolnost proti korozi, poškrábání a opotřebení, hladkost - velmi nízký koeficient tření. Skluz pizzy bez mouky.

Více informací


Cena s DPH 5 542 Kč
Ceníková cena bez DPH
Cena bez DPH4 580 Kč

Sledovat cenu

Získejte informace o změně ceny, jednoduše vložte email.

Chybný email

Sledovat

Lze koupit i na splátky


- +
0.0

Speciální hliníková lopata na pizzu s eloxovanou hliníkovou rukojetí modrošedé barvy AvioHlava lopaty má speciální povrchovou úpravu S.H.A. (Speciální tvrdé eloxování), eloxování tvrdých oxidů zaručuje maximální ochranu proti korozi, opotřebení, poškrábání a zajišťuje maximální lehkost skluzu pizze.

Lopata na pizzu má v porovnání s klasickými modely, sníženou váhu, ale je přitom mimořádně odolná. Lehká a pružná hlava lopaty s novou perforací zaručuje propad mouky ve dvou směrech, což zaručuje neporovnatelný výsledek. Spoj hlavy s rukojetí je zajištěný třemi velkými nýty, které zaručují bezpečnost a stabilitu. Perforace zajišťuje nízké tření a propouštění mouky, která by se mohla přilepit na spodní část pizzy, kde se obvykle připálí. 

  • Hliníková hlava S.H.A. (Speciální tvrdé eloxování) má 3krát větší tepelnou odolnost než eloxovaný hliník, delší životnost, vysokou odolnost proti korozi, poškrábání a opotřebení, hladkost-velmi nízký koeficient tření
  • Flexibilita hlavy s čelním frézováním usnadňuje uchopení pizzy
  • Nové zdokonalené perforování - otvory snižují tření a hmotnost lopaty a snižují nadbytek mouky 
  • Vyztužení hlavy zpevňuje lopatu, což zaručuje stabilitu a udržení i té nejtěžší pizzy
  • Tři nýty v řadě zaručují naprostou bezpečnost a žádný samovolný pohyb hlavy 
  • Modrošedá násada z uhlíkových vláken zaručuje lehkost, vysokou mechanickou pevnost, nízkou hustotu, tepelnou izolační schopnost, odolnost proti chemickým látkám a odolnost vůči ohni

Parametry

Rozměry mm (ŠxHxV)360 x 360 x 1600
Váha (kg)0,69
Modelová řadaEvoluzione
BarvaModrošedá rukojeť
MateriálHlava - hliník S.H.A./Rukojeť eloxovaný hliník
Délka rukojeti120 cm
Stupeň tvrdosti500
Tepelná odolnost (°C)2100
Kluznost (µm)6,66
Úbytek hmoty otěrem (µm)0,15

GI.METAL

GI.METAL

Závod Gi.Metal se nachází v samém srdci Toskánska. Z projektu, který začal více než před třiceti lety v malé dílně na zpracování kovu, se stal závod vyrábějící více než 600 různých výrobků s působností po celém světě. Gi.Metal je středně velká společnost strukturovaná podle pravidel a do stejných oddělení jako velký podnik. Navrhujeme a vyrábíme profesionální zařízení do pizzerií a technické vozíky pro gastronomické služby: vše je připraveno k dodání více než 2000 distributorům po celém světě. Značkou Gi.Metal se pyšní více než 600 předmětů: naběračky, pekáče, lopaty, špachtle, potřeby na čištění pece a vozíky pro pokojový servis a profesionální vaření.
ŠPIČKOVÉ TECHNOLOGICKÉ MATERIÁLY
- Nerezová ocel výhradně z Evropy s nízkým obsahem niklu bránící vzniku alergií, které tento kov často vyvolává

- Speciálně ošetřený eloxovaný hliník zvyšující výkon.
- Polymery GiMetal v plastových madlech vyrobených tlakovým litím zvyšují odolnost vůči vysokým teplotám a nárazům.
KDE KOUPÍTE NAŠE VÝROBKY GiMetal v České a Slovenské republice ?
U našeho výhradního dovozce pro Českou a Slovenskou republiku firmy KARMEB, provozující e-shop  www.GastroNakup.cz 

Rozměry mm (ŠxHxV)360 x 360 x 1600
Váha (kg)0,69
Modelová řadaEvoluzione
BarvaModrošedá rukojeť
MateriálHlava - hliník S.H.A./Rukojeť eloxovaný hliník
Délka rukojeti120 cm
Stupeň tvrdosti500
Tepelná odolnost (°C)2100
Kluznost (µm)6,66
Úbytek hmoty otěrem (µm)0,15

Napsat recenzi

Lopata na pizzu sázecí 36cm perforovaná EVOLUZIONE, S.H.A

Lopata na pizzu sázecí 36cm perforovaná EVOLUZIONE, S.H.A

Extrémně lehká hranatá lopata s novou perforací řady EVOLUZIONE. Šíře 36 cm. Hlava S.H.A.má 3krát větší tepelnou odolnost než eloxovaný hliník, delší životnost, vysokou odolnost proti korozi, poškrábání a opotřebení, hladkost - velmi nízký koeficient tření. Skluz pizzy bez mouky.

Zpráva

Odeslat zprávu