Balička vakuová komorová MYCRA automatická, svařovací lišta 25 cm
LAZ-MYCRA
SklademProfesionální řada MYCRA vyvinutá pro vakuové balení tepelně zpracovaných nebo syrových surovin a potravin, nabízí nejvyšší kvalitu a hygienický standard v souladu s požadavky každé profesionální kuchyně na skladování surovin a potravin
42 108 Kč
37 873 KčSleva -4 235 Kč
Nejmenší model MYCRA je vstupní bránou do světa profesionálních komorových vakuovaček. Je vhodná pro několik sektorů díky své robustní konstrukci, extrémně vysokému výkonu, ale i ceně, která je pro tento výkon zcela fantastická. Ovládací panel je jednoduchý, ale dostačující při ovládání provozu baličky. Vakuovat lze sáčky po jednom i více najednou do šíře svařovací lišty, externí nádoby a dokonce speciální vroubkované sáčky určené pro externí vakuování. Celá konstrukce je z nerezové oceli, vakuová komora je hlubokotažená se zaoblenými rohy, zatavovací lišta je snadno vyjímatelné.
- Model s olejovou vakuovou pumpou
- Vodotěsný zjednodušený digitální ovládací panel s displejem
- Pomocí ovládacího panelu lze nastavit hodnotu % vakua a délku svařování sáčku
- Automatický pracovní cyklus vakuování a svařování, Kontrolní manometr
- Snadno vyjímatelná svařovací (tavná) lišta
- Celonerezové robustní provedení konstrukce baličky
- Kryt baličky je otevíratelný do 90ti stupňového úhlu pro snadný servisní přístup
- Lisovaná hlubokotažená vakuovací komora se zaoblenými rohy pro snadné čištění
- Ploché průhledné horní polykarbonátové víko s masivními panty
- Včetně Polyethylenové vložky pro snadné polohování sáčku uvnitř komory
- Vývod pro externí připojení systému GastroVac
- Konstrukce a použité materiály zaručují vysoký hygienický standard a dlouhodobou životnost
- Stolní provedení bez podstavce pro umístění na pracovní desce
- K obsluze není třeba žádných odborných znalosti a i nezaškolená obsluha po krátkém zaškolení zvládne obsluhu a dosáhne vynikajících výsledků
- Možno používat hladké i vroubkované sáčky pro balení tuhých i tekutých potravin
- Tento model nalezne široké uplatnění v cateringu, fast foodech, řeznictví a dalších malých až středních komerčních provozech
Komorové vakuové baličky lze používat třemi různými způsoby:
- Vakuování potravin v komoře (tekuté + tuhé)
- Externí odsávání mimo komoru do vroubkovaných sáčků pro rozměrově objemné produkty
- Pro vakuování potravin v GN se speciálním víkem pomocí speciální SADY za příplatek
Příslušenství za příplatek:
- Externí odsávání GastroNádob systémem GastroVac
- Soft Air
Parametry
Rozměry mm (ŠxHxV) | 320x500x270 |
Napětí (V) | 230 |
Váha (kg) | 25 |
Modelová řada | NEW Series |
Rozměry komory mm (ŠxHxV) | 260x300x120 |
Materiál | Nerez |
Ovládání | Digitální |
Sací výkon (m³/hod.) | 8/9,6 - Olej |
Svařovací lišta (mm) | 250 |
Pracovní cyklus | Automatický |
Čistící program oleje | Ano |
Vyjímatelné tavné lišty | Ano |
Polyethylenové vložky | Ano |
Připojení systému GastroVac | Ano |
Příslušenství
Rozměry mm (ŠxHxV) | 320x500x270 |
Napětí (V) | 230 |
Váha (kg) | 25 |
Modelová řada | NEW Series |
Rozměry komory mm (ŠxHxV) | 260x300x120 |
Materiál | Nerez |
Ovládání | Digitální |
Sací výkon (m³/hod.) | 8/9,6 - Olej |
Svařovací lišta (mm) | 250 |
Pracovní cyklus | Automatický |
Čistící program oleje | Ano |
Vyjímatelné tavné lišty | Ano |
Polyethylenové vložky | Ano |
Připojení systému GastroVac | Ano |