Pekařská konvekční pec Unox Arianna LED XEFR-04HS-ELDP + ZDARMA Redukce
UNO-XEFR04HSELDP
Není sklademPekařská konvekční pec UNOX Arianna XEFR-04HS-ELDP verze LED jsou první odpovědí na potřebu snadno ovladatelné konvekční pece, která vám umožňuje přidat vlhkost během cyklu pečení, a také snížit rychlost proudění vzduchu pro přípravu produktů, jako jsou mražené chlebové bochníky nebo mražené cukrářské výrobky na bázi listového těsta.
46 960 Kč
39 688 KčSleva -7 272 Kč
Možnost ovládat kynárnu BAKERLUX SHOP.Pro z ovládacího panelu umožňuje zapojit zařízení na sebe a vytvořit kompletní sestavu pro pečení. Pro pece BAKERLUX SHOP.Pro verze LED jsou k dispozici digestoře BAKELLUX SHOP.Pro Ventless s kondenzátorem par a vysokou účinností nebo digestoře BAKERLUX SHOP.Pro Waterless bez nutnosti napojení na přívod vody.
Parametry pece XEFR-04HS-ELDP:
- Otevírání dveří: shora dolů
- Typ uzavírání: manuální
- Rozteč vsunů: 75 mm
- Elektrický příkon: 3,5 kW
- Rozměry šxhxv: 600 x 669 x 500 mm
- Hmotnost: 39 kg
- Napětí/frekvence: 230 V / 50-60 Hz
- Kapacita: 4x 460x330
- Označení ELDP: verze vybavená čerpadlem
- Obsahuje 4 ks plechu TG 305
- Nemá mytí
- Nemá přívod odpadu
- Má přívod na vodu
Pečící režimy:
- Konvenční pečení s nastavitelnou teplotou
- Maximální teplota předehřátí 260°C
- Kombinovaný režim konvekčního pečení a páry 48°C až 260°C
Pokročilé a automatické nastavení pečících programů:
- 3 kroky pečení
- Rychlé programy: 12
- Programy: 99
Distribuce horkého vzduchu v komoře:
- AIR.Plus technologie: ventilátory s reverzním chodem
- AIR.Plus technologie: 2 manuálně nastavitelné rychlosti ventilátoru
Řízené klima v komoře pece:
- DRY.Plus technologie: Odvod vlhkosti z pečící komory
- STEAM.Plus technologie: kombinovaný režim konvekčního pečení a páry (20-40-60-80-100%)
Sestava:
- MAXI.LINK technologie: umožňuje zapojení zařízení do sestavy na sebe
Tepelná izolace a bezpečnost:
- Protek.SAFETM technologie: maximální tepelná efektivita a bezpečnost
- Protek.SAFETM technologie: brzda motoru omezující únik tepla při otevření dveří
- Manuálně vertikálně otevíratelné dveře (shora dolů)
- Teplota předehřátí až na 260°C manuálně nastavitelná pro každý program zvlášť
- Zobrazení časového odpočtu pro dokončení zvoleného pečícího programu
- Kontinuální režim «INF»
- Zobrazení nominální a skutečné doby pečení, teploty uvnitř komory, vlhkosti a rychlosti otáček ventilátorů
- Nastavitelné zobrazení teploty v °C nebo °F:
- Vsuny z chromované oceli (pouze u modelů ELENA a ROSSELLA)
- Vsuny pro plechy s L-profilem (pouze pro modely CAMILLA a VITTORIA)
- Vsuny z chromované oceli s protiskluzovou úpravou (pouze u modelů STEFANIA a ARIANNA)
- Těsnění ovládacího panelu zabraňuje pronikání páry do elektronické desky (IPX4)
- Nízká hmotnost - robustní konstrukce využívající moderní materiály
- Bezpečnostní termostat
- Otevíratelné vnitřní sklo pro snadnou údržbu (pouze u modelů s otevíráním dveří zprava doleva)
- Lehce omyvatelné vnitřní sklo (pouze u modelů s otevíráním dveří shora dolů)
Unox
UNOX je italská značka kvalitních profesionálních konvektomatů standardně vyráběných v elektrickém provedení, ale i provedení plynovém. Konvektomaty UNOX se vyrábějí ve dvou řadách, přičemž obě řady naleznete v naší nabídce. Řada ChefTop patří mezi vysoce výkonné konvektomaty a kromě jejích základních funkcí, které mají téměř všechny konvektomaty (pečení, vaření, kombinace), se pyšní také i v základních modelech dodávanou vpichovou sondou a vícebodovou sondou MULTI.Point. U konvektomatů UNOX a jejich řady ChefTop Vám naše nabídka umožní výběr takového konvektomatu, který Vám bude plně vyhovovat a překvapí Vás svými funkcemi, často patentovanými. Další řadou konvektomatů UNOX je řada ChefLux, taktéž velmi výkonná gastronomická zařízení s řadou patentovaných prvků, které bezesporu patří k moderním vybavením profesionálního provozu společného stravování, nahrazující klasické technologické postupy v gastronomii. Jsou určeny pro pečení, vaření v páře , smažení, grilování, dušení, lze je použít pro regeneraci, rozmrazování potravin, dokonce na zavařování a sušení ovoce, vaření sousvide, na kynutí těsta a řadu dalších procesů potřebných pro přípravu kompletního menu, včetně cukrářské výroby a příloh.