Kutry vertikální
Zpět na Kutry stolní a vertikálníVertikální kutry
- vertikální kutry k postavení na zem jsou vhodné nejen do různých stravovacíh provozů – lahůdkařství, cateringu, hotelů, restaurací, ale i nepotravinářských provozů – laboratoří aj.
- umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce od hrubého rozsekání po nejjemnější kvalitu, přípravu paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky, rov...
Vertikální kutry
- vertikální kutry k postavení na zem jsou vhodné nejen do různých stravovacíh provozů – lahůdkařství, cateringu, hotelů, restaurací, ale i nepotravinářských provozů – laboratoří aj.
- umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce od hrubého rozsekání po nejjemnější kvalitu, přípravu paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky, rovněž drcení ořechů a mandlí a hnětení těsta
- používání se k úpravě práškových směsí, homogenizaci, rozmíchání, rozpouštění, ředění, přípravě emulzí aj.
Zařízení jsou vybavena:
- motorovou brzdou
- magnetickou pojistkou – zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění kutru
- pulsním tlačítkem, které dovoluje větší přesnost zpracování
- u modelů R 23, R 30, R45, a R 60 je součástí digitální časovač 0 – 15 min. a stěrka víka
- kutry jsou standardně dodávány s celonerezovým tříúrovňovým nožem s rovným ostřím, demontovatelnou nádobou s vyklápěcím mechanismem, pouze u R 15 tento mechanismus není