Kutry stolní
Zpět na Kutry stolní a vertikálníStolní kutry
- Určeny pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 150 porcí.
- Umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor...
Stolní kutry
- Určeny pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 150 porcí.
- Umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
- nerezová hřídel,
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění kutru.
- 1 nebo 2 regulace rychlosti.
- Pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování (v závislosti na modelu).
- Kryt motorového bloku je z polykarbonátu nebo kovový (v závislosti na modelu).
NÁDOBA KUTRU
- Odnímatelná nádoba s ergonomickým držadlem.
- Lze v ní sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto.
- Průhledné polykarbonátové víko s otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu sekání.
Standardní vybavení:
- polykarbonátová nebo nerezová nádoba (v závislosti na modelu),
- nůž s rovným ostřím – vhodný pro přípravu emulzí, pěn, pomazánek, pro jemné i hrubé rozsekání masa a zeleniny
Lze doobjednat:
- nůž s jemným zubatým ostřím – pro nejjemnější zpracování – sekání zeleného koření a bylinek,
- nůž s hrubým zubatým ostřím – hnětení, sekání oříšků, mandlí, pro zmrzlé potraviny a ostatní tvrdé potraviny