Váhy a kontrolní systémy
Zpět na Hygiena a HACCPVáhy jsou zařízení sestrojené pro měření hmotnosti. Využití mají váhy v širokém spektru oborů nicméně v gastronomické oblasti jsou základním přístrojem bez kterého jen těžko určíte suroviny nezbytně potřebné pro Vámi připravovaný výsledný pokrm. Váhy jakožto důmyslné zařízení pracují na různých fyzikálních principech. V dnešní době jsou již pryč...
ZobrazitVáhy jsou zařízení sestrojené pro měření hmotnosti. Využití mají váhy v širokém spektru oborů nicméně v gastronomické oblasti jsou základním přístrojem bez kterého jen těžko určíte suroviny nezbytně potřebné pro Vámi připravovaný výsledný pokrm. Váhy jakožto důmyslné zařízení pracují na různých fyzikálních principech. V dnešní době jsou již pryč časy, kdy naše babičky vážily suroviny na kuchyňských vahách s pomocí kovových závaží. V dnešní době drtivá většina populace používá váhy tenzometrické nebo- li elektronické. Jsou založeny podobně jako váhy pružinové na deformaci způsobené tíhou váženého objektu. V tomto případě se však deformace měří elektronickou cestou, většinou na základě piezoelektrického jevu. Elektronické váhy nám dají ihned velmi přesnou odpověď. V naší nabídce najdete kromě klasických kuchyňských elektronických vah také váhy vhodné do provozu s prodejem například zeleniny či uzenin, kde váha automaticky vypočítá i danou cenu.
Váhy a kontrolní systémy Počet produktů: 17
Podkategorie