Pásové pily
Zpět na Zpracování masaPásové pily známé především z průmyslu zpracování například dřeva, mohou být velice efektivně použitelné v profesionálním gastronomickém provozu a především v bouracích zařízeních, kde dochází k porcování velkých kusů masa. Díky možnosti řezat maso zmrzlé a to včetně kostí jsou nám pásové pily velmi cennými pomocníky i při porcování masa na příp...
ZobrazitPásové pily známé především z průmyslu zpracování například dřeva, mohou být velice efektivně použitelné v profesionálním gastronomickém provozu a především v bouracích zařízeních, kde dochází k porcování velkých kusů masa. Díky možnosti řezat maso zmrzlé a to včetně kostí jsou nám pásové pily velmi cennými pomocníky i při porcování masa na přípravu T- bone steaků, kdy se ze zmrzlého masa uřízne pomocí této pásové pily jemné maso ze zad zvířete s kostí tvaru písmene T.